Vision Aeroclub Lista er en litt annerledes flyklubb. Vi er en kristen klubb med klare kristne vedtekter. Vi er en inkluderende klubb som ønsker alle hjertelig velkommen som medlemmer. Vi ønsker å være med å bidra til positivitet i flymiljøet slik at alle kan være med å bidra.

Vi holder til på Lista Flyplass og har foreløpig tilgang på en eldre Piper. Dette flyet vil være tilgjengelig for alle medlemmer som har gyldig PPL og gyldig medical, etter en tur med en flyinstruktør.

Vi ønsker å hjelpe alle som ønsker å ta flysertifikat til å nå sitt mål gjennom aktivt jobbe med hver enkelt elev på det nivået eleven er på. Vi er skapt forskjellige og da krever det at vi som instruktører også skreddersyr programmet for hver enkelt elev, ung som gammel.

Vi jobber også lokal-miljøet med klubben. Vi gjennomfører flydager hvor alle som vanligvis ikke har muligheten til å fly vil få muligheten til å se Lister regionen fra luften. Dette, sammen med mange andre aktiviteter gjennom året håper vi innbyggere i Lister regionen vil sette pris på. 

Tusen takk for at du viser interesse for klubben vår.

Håper vi ses på Lista Flyplass :-)

Ordinært medlem
Pris: 1000

Støttemedlem
Pris: 500